موارد مورد نیاز
پرک فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر ۱/۲قاشق غذاخوری پودر زیره سبز ۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز ۲ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری پاپریکا ۱/۲ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری
دستور پخت
طرز تهیه ادویه مکزیکی مخصوص تاکو: همه مواد را با هم مخلوط کرده و در ظرف دربسته نگهداری کنید. از این ادویه می توان برای درست کردن انواع غذاها استفاده کرد. طرز تهیه نان ترتیلا (نام مخصوص تاکو) آرد ذرت ۱/۲ پیمانه آرد گندم ۱/۲ پیمانه آب ۱/۳ پیمانه روغن مایع ۱ و ۱/۲ ق غذاخوری نمک ۱/۴ ق چایخوری همه مواد را با هم مخلوط کنید و کم کم هم بزنید. در این دستور می توانید از 1/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر نیز استفاده کنید. خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس هر قسمت را به شکل گلوله های اندازه گردو درآورید و با وردنه صاف کنید. در این مرحله می توانید از کاتر یا قالب گرد استفاده کنید و خمیر را با کاتر گرد برش دهید تا همه نان ها به یک اندازه باشند. کف تابه کمی روغن بریزید. خمیر را یکی یکی داخل تابه بریزید. وقتی یک طرف نان پف کرد، باید آن را برگردانید تا طرف دیگر نان گرم شده و پخته شود. نان را پس از پخت نباید زیاد در معرض هوا قرار داد، پس آن را در کیسه یا پارچه بپوشانید تا خشک نشود. همانطور که اشاره کردیم نان تاکو U شکل است و مکزیکی ها آن را به صورت ترد سرو می کنند. برای ترد شدن نان، سطح ترتیلا را با قلم مو کمی چرب کنید. مواد داخل تاکو تن ماهی ۲ عدد ادویه تاکو ۱ و نیم ق غذاخوری آب ۱ پیمانه پیاز متوسط ۱ عدد روغن ۳ قاشق غذاخوری پوره گوجه ۱/۲ پیمانه پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید. تن ماهی را به پیاز اضافه کنید. سپس ادویه های مخصوص تاکو را اضافه کنید و کمی تفت دهید. می توانید در این مرحله به همراه ادویه ها مقداری زردچوبه به مواد اضافه کنید و بگذارید با یک لیوان آب روی حرارت متوسط بپزد. پس از پخت، گوجه فرنگی های پوره شده را به تن ماهی اضافه کنید. (می توانید از رب گوجه فرنگی هم استفاده کنید) و دوباره چند دقیقه حرارت دهید تا آب گوجه فرنگی جذب گوشت شود. در حالی که تن ماهی در حال پختن است سس را آماده کنید. سس تاکو طعم های زیادی دارد، اما بهتر است با استفاده از دستور زیر تهیه شود. اگر تاکو تند دوست دارید، بیشتر از فلفل قرمز استفاده کنید. طرز تهیه سس مخصوص تاکو: ماست ۱/۲ پیمانه سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری ارده ۱ ق غذاخوری آبلیمو ۱ ق غذاخوری سیر ۱حبه (رنده شده) فلفل سیاه و قرمز ۱/۲ ق چایخوری نمک ۱/۲ ق چایخوری همه مواد را مخلوط کرده و مخلوط کنید. حالا نوبت تهیه یک ساندویچ تاکو خوشمزه است. مکزیکی ها در تاکوهای گوشتی معمولا از سبزیجات مختلف، کلم قرمز ترشی، پیاز، گوجه فرنگی، خیار و سایر سبزیجات استفاده می کنند. می تونید به سلیقه خودتون پر کنید، من تاکوها رو با ترتیلا، سس، تن ماهی ، پیاز قرمز خرد شده، گوجه فرنگی خرد شده، کاهو خرد شده و مقداری ذرت پر کردم